Om oss

Vi lägger ner lika mycket tid på textilvård i dag som tidigare generationer gjorde, och de hade inga maskiner till hjälp.
En del textilier kan man inte tvätta eller pressa själv utan måste lämna till ett proffs.

Efter mer än 30 års erfarenhet av textilvård och försäljning av kläder bestämde vi oss för att starta MinTvättstuga.se. Vi tycker att det är på tok för dyrt och krångligt att lämna bort sin tvätt till en tvättbutik. Det går att göra så mycket bättre, billigare och enklare för dig.

Det är smidigt att anlita oss, inga lappar eller datum att komma ihåg. Allt kan skötas med mobilen eller datorn. Du får ett meddelande i din telefon när din färdiga order kan hämtas hos ditt ombud eller arbetsplats, eller när den kommer att levereras hem. Normalt efter ca tre arbetsdagar. Har du ingen dator eller mobil så finns den traditionella metoden med kvitton också till hands hos våra ombud.

Som registrerad kund får du del av detta och en massa andra erbjudanden om du så vill.

Och nu till det bästa av allt. Det kostar inte skjortan att vända sig till oss. Vi kan hålla lägre priser genom att inte tvätta i dyra, centrala butikslokaler och genom en effektiv organisation och distribution.

Allt för att ge dig pengar och tid över till annat....

Drift & produktion: Wikinggruppen
Övrigt